19.6 C
Athens

Στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο

Ο Ισπανός φορ έφτασε στην Ελλάδα το Σάββατο και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού στη Λαμία

Έφτασε στην Ελλάδα το Σάββατο (30/12) λίγο πριν τις 19:00 – όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί – ο Φραν Ναβάρο ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές για τον Ισπανό φορ που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Λαμία την Τετάρτη (3/1).

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο αφορά σε 6μηνο δανεισμό του Ισπανού αντί 250.000 ευρώ με οψιόν αγοράς (προαιρετική) που ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Άλβες, ο οποίος επίσπευσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του παίκτη έπειτα από την αποχώρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Κόπα Άφρικα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΒΑΡΟ

Στην Πόρτο με την οποία διατηρεί συμβόλαιο ως το 2028, ο Ναβάρο έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς – τα περισσότερα ως αλλαγή – στη φετινή σεζόν, με απολογισμό 1 γκολ, αναζητώντας κι αυτός μία ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει την «τέχνη» του γκολ, ειδικά μετά τις πολύ παραγωγικές του σεζόν στη Ζιλ Βισέντε με την οποία μέτρησε 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια, η οποία όμως δεν τον πίστεψε ποτέ και τον παραχώρησε αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 στη Ζιλ Βισέντε, που στη συνέχεια τριπλασίασε την αξία του, με την Πόρτο να τον κάνει δικό της τον περασμένο Αύγουστο αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς