18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ώρα άφιξης του Ναβάρο στην Ελλάδα

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) αναμένεται στην Ελλάδα ο Φραν Ναβάρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) και ώρα 18:50 με πτήση από το Οπόρτο ο Φραν Ναβάρο ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για να τεθεί και στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Άλβες, ο οποίος επίσπευσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του παίκτη έπειτα από την αποχώρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Κόπα Άφρικα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ και μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο αφορά σε 6μηνο δανεισμό του Ισπανού αντί 250.000 ευρώ με οψιόν αγοράς (προαιρετική) που ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «εκτελεστή» Ναβάρο και οι επόμενες κινήσεις στον Ολυμπιακό

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΒΑΡΟ

Στην Πόρτο με την οποία διατηρεί συμβόλαιο ως το 2028, ο Ναβάρο έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς – τα περισσότερα ως αλλαγή – στη φετινή σεζόν, με απολογισμό 1 γκολ, αναζητώντας κι αυτός μία ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει την «τέχνη» του γκολ, ειδικά μετά τις πολύ παραγωγικές του σεζόν στη Ζιλ Βισέντε με την οποία μέτρησε 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια, η οποία όμως δεν τον πίστεψε ποτέ και τον παραχώρησε αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 στη Ζιλ Βισέντε, που στη συνέχεια τριπλασίασε την αξία του, με την Πόρτο να τον κάνει δικό της τον περασμένο Αύγουστο αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς