16.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης αγόρασε 150 στρέμματα στη Θέρμη για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχό του, που προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης για να στεγαστεί εκεί το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο των Ασπρόμαυρων

Νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά προχώρησε στην αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ότι έχει αγοράσει 150 στρέμματα στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να στεγαστεί εκεί το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μάλιστα, τα έργα για το εν λόγω έργο θα ξεκινήσουν από τον Γενάρη σε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, για ένα ιδιόκτητο μέρος που αποτελεί το δεύτερο «σπίτι» των Ασπρόμαυρων μετά την Τούμπα, μέσα στο 2024.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης στα μέλη της διοίκησης του Δικεφάλου, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει και στους παίκτες.

Ομιλία Σαββίδη μέσω Skype στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, μαέστρος ο Ραζβάν»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς