23.3 C
Athens

Ομιλία Σαββίδη μέσω Skype στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, μαέστρος ο Ραζβάν»

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την επανεμφάνισή του -μέσω Skype- για να δηλώσει τη στήριξή του στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο έχει δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει μία στο τόσο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά αποκλειστικά με τη χρήση Skype, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου βρίσκεται στη Ρωσία μαζί με τον γιο του, Γιώργο Σαββίδη, αλλά απ’ ότι φαίνεται θέλει να δείχνει στους παίκτες των Ασπρόμαυρων ότι παραμένει ενεργός και είναι… κοντά τους, παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Με ομιλία του μέσω τεχνολογίας, ο Ρώσος επιχειρηματίας ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο ενόψει και του νέου έτους, δίνοντας παράλληλα ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Κάθε ματς είναι τελικός από εδώ και πέρα», τους τόνισε, ενώ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως «είναι ο μαέστρος σας κι όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουν επίσης μεγάλη ευθύνη».

Αναλυτικά η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του Δικεφάλου:

«Δεν θα αλλάξουμε λογική. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι θα το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη χάσετε το πνεύμα που σας έχει φέρει ως εδώ. Όπως στο βίντεο των Χριστουγέννων, ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο μαέστρος είναι ο Ραζβάν και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουμε επίσης μεγάλη ευθύνη. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές. Και σας εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς