22.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση των οπαδών για Γιοβάνοβιτς υπό το βλέμμα του Τερίμ (vid)

Οι οπαδοί των Πρασίνων φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον... αμήχανο Φατίχ Τερίμ να τους κοιτά από την πρώτη σειρά στο ΟΑΚΑ - Επέστρεψαν και τα υβριστικά συνθήματα για τον Γιάννη Αλαφούζο

Η απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κόσμου της ομάδας, που για την ώρα έδειχνε την αντίθεσή του μόνο μέσω των social media, ωστόσο στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague ήρθε και η «έκρηξη» της κερκίδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου, οπαδοί της ομάδας στη θύρα 13 φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σέρβου τεχνικού, με τον Φατίχ Τερίμ να τους κοιτά αμήχανα από τις θέσεις των VIP, με τον Τούρκο νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού να δίνει το «παρών» για να δει από κοντά την ομάδα του καλού του φίλου και συμπατριώτη, Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: Νόμιζα ότι ερχόταν για Πρωτοχρονιά ο Τερίμ, είναι φίλος και αδερφός μου

Αυτή ήταν μία πρώτης τάξεως αντίδραση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τα «βάζει» ξανά με τον Αλαφούζο για την απόφασή του και μένει να φανεί πώς θα υποδεχθεί τον Τερίμ, όταν ανοίξουν ξανά τα γήπεδα στη Super League, με τον πολύπειρο Τούρκο τεχνικό να ελπίζει πως θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά τους μέχρι τότε (12/2).

Σημειώνεται ότι στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψαν και τα υβριστικά συνθήματα για τον Γιάννη Αλαφούζο, τουλάχιστον από τη μερίδα των οργανωμένων οπαδών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς