19.7 C
Athens

Η ΕΛΑΣ ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού μετά την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Η Ελληνική Αστυνομία με σχετικό της έγγραφο ζητά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί υπό τον φόβο αντιδραστικής συμπεριφοράς των οπαδών μετά την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Αναβρασμός και διχασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση Αλαφούζου να απολύσει μέσα σ’ ένα μεσημέρι τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ για την τεχνική ηγεσία των Πρασίνων.

Οι οπαδοί της ομάδας ή τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών δηλώνει αντίθετη με αυτή την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κι αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που ζήτησε από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να μην υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις στα πλαίσια αυτής της δυσαρέσκειας των φιλάθλων.

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με την απόφαση Αλαφούζου: «Ιβάν, δεν σε αξίζαμε ποτέ»

Μάλιστα, σήμερα δημοσιοποιήθηκε το σχετικό έγγραφο της ΕΛΑΣ προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που γράφτηκε την Τρίτη (26/12) με θέμα «Δυσαρέσκεια οπαδών Παναθηναϊκού»:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κλπ.

Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς