17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο γνωστοποίησε την «ελληνική πρόταση» για τον Παλαβεσίνο

Ο νέος πρόεδρος της Σαν Λορέντζο μίλησε για την «υπόθεση Παλαβεσίνο», που ενδιαφέρει ζωηρά την ομάδα του αλλά για την ώρα δεν προχωρά λόγω της πρότασης που φέρεται να έχει στα χέρια του ο 27χρονος επιτελικός μέσος από τον Ολυμπιακό

Ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο είναι ένα όνομα που έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη από την Αργεντινή για ζωηρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 27χρονο επιτελικό μέσο της Ρίβερ Πλέιτ.

Για το «ενδιαφέρον από Ελλάδα» μίλησε και ο νέος πρόεδρος της Σαν Λορέντζο, Μαρσέλο Μορέτι, μετά από σχετική ερώτηση που τού έγινε, αφού είναι γνωστό πως ο αργεντίνικος σύλλογος ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη και βρίσκεται σε επαφές μαζί του.

«Διαπραγματευόμαστε για τον Παλαβεσίνο αλλά έχει προτάσεις από την Ελλάδα», ήταν η ατάκα του Μορέτι για την υπόθεση του 27χρονου επιτελικού μέσου, που αγωνίζεται κυρίως στο «8» αλλά κι ως δεκάρι.

Μάλιστα όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική, ο προπονητής της Σαν Λορέντζο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον χαφ της Ρίβερ Πλέιτ για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του, με τον ίδιον να απαντάει πως περιμένει τους Πειραιώτες.

«Ο Παλαβεσίνο έχει στην αναμονή τη Σαν Λορέντζο γιατί περιμένει τον Ολυμπιακό», γράφουν στην Αργεντινή

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, υπολογίζεται στα 2,7 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο 27χρονος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Ο Παλαβεσίνο ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ από τον Φεβρουάριο του 2021 και μετράει με τη φανέλα της 13 γκολ και 12 ασίστ σε 128 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς