16.9 C
Athens

«Ο Παλαβεσίνο έχει στην αναμονή τη Σαν Λορέντζο γιατί περιμένει τον Ολυμπιακό», γράφουν στην Αργεντινή

Τον Ολυμπιακό με τον 27χρονο χαφ της Ρίβερ Πλέιτ συνδέουν στην Αργεντινή, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον προπονητή της Σαν Λορέντζο πως περιμένει πρόταση από Ελλάδα

Με τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ συνδέουν τον Ολυμπιακό στην Αργεντινή.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρεται πως έχουν στον στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Πλέιτ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στις δύο θέσεις του κέντρου («6» και «8») αλλά και λίγο πιο μπροστά στη θέση «10».

Συγκεκριμένα στην Αργεντινή στέκονται στο έντονο ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να την έχει βάλει στον πάγο καθώς περιμένει πρόταση από την Ελλάδα και τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο προπονητής της Σαν Λορέντζο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον χαφ της Ρίβερ Πλέιτ για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του, με τον ίδιον να απαντάει πως περιμένει τους Πειραιώτες.

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, υπολογίζεται στα 2,7 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο 27χρονος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Ο Παλαβεσίνο ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ από τον Φεβρουάριο του 2021 και μετράει με τη φανέλα της 13 γκολ και 12 ασίστ σε 128 συμμετοχές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς