17.7 C
Athens

«Κλείδωσε» η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μία σημαντική σημείωση για το συμβόλαιο που θα υπογράψει στους Πράσινους

Το πρωί της Τετάρτης (27/12) γύρω στις 11:00 θα φτάσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός θα πετάξει με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να «πατήσει» ελληνικό έδαφος και να πιάσει άμεσα δουλειά με τους Πράσινους, γνωρίζοντας για αρχή τους νέους του παίκτες στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς που έφυγε ως αδικημένος και το μεγάλο ρίσκο του Αλαφούζου με Τερίμ

Από την Τουρκία φημολογείται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν γίνεται -εσκεμμένα- αναφορά στο χρονικό διάστημα της συμφωνία, αφού η απόφαση Αλαφούζου με τη σύμφωνη γνώμη του Τούρκου τεχνικού είναι «μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και βλέπουμε»…

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται εκτός πάγκων από τον Ιανουάριο του 2022 όταν και αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ όπου πραγματοποίησε την 4η θητεία του. Θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής στη χώρα του με θητείες και στην εθνική Τουρκίας ενώ δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του τα τελευταία 20 χρόνια.

Εκτός Τουρκίας εργάστηκε για σύντομο διάστημα σε Φιορεντίνα και Μίλαν ενώ ως προπονητής έχει στο ενεργητικό του 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 5 Super Cup και ένα UEFA Cup. Με την εθνική της χώρας του έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2008.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς