19 C
Athens

Φλαμένγκο: Στην τελική ευθεία του Ορτίς, προορίζεται για αντι-Περέιρα

Η Φλαμένγκο επισπεύδει τις διαδικασίες απόκτησης του αρχηγού της Μπραγκαντίνο Λέο Ορτίς, προκειμένου να είναι έτοιμη για την παραχώρηση του Λέο Περέιρα, ο οποίος ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Η Φλαμένγκο έχει απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού καθώς ο Λέο Περέιρα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να παραχωρηθεί με μεταγραφή. Τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό τα έχετε διαβάσει στον ΑΘΛΟ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα του.

Ο πρώτος στόχος της Φλαμένγκο είναι ο αρχηγός της Μπραγκαντίνο Λέο Ορτίς. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει καταγράψει 186 συμμετοχές με την ομάδα του και μετρά 11 γκολ και 6 ασίστ αποτελώντας έναν περιζήτητο στόπερ στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι επαφές της Φλαμένγκο με την Μπραγκαντίνο έχουν προχωρήσει σημαντικά και εφόσον δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Ορτίς θα ενταχθεί στην ομάδα του Τίτε ως το 2026, με την Μπραγκαντίνο να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 6.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς