17.5 C
Athens

Ο Λέο Περέιρα θέλει Ολυμπιακό: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ από τη Βραζιλία

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το έντονο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο μέσα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ στη Βραζιλία

Η περίπτωση του Λέο Περέιρα για τον Ολυμπιακό ήρθε στο προσκήνιο από έγκυρο Βραζιλιάνο ρεπόρτερ και φαίνεται πως υπάρχει αρκετό… ψωμί στην υπόθεση.

Ο ΑΘΛΟΣ έψαξε την υπόθεση επικοινωνώντας με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Βραζιλία και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που ήταν βασικός σε όλη τη σεζόν με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με πηγές του Athlosnews, οι Βραζιλιάνοι είναι ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση της μεταγραφής του Ροντινέι πριν από έναν χρόνο. Η υπόθεση μάλιστα ήδη δουλεύεται από τους Πειραιώτες.

Οι δύο ομάδες δεδομένα θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή για να υλοποιηθεί η μεταγραφή ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ, ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος στόπερ που γνωρίζει για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον είναι πολύ θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό προκειμένου να επανενωθεί με τον συμπατριώτη του.

 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, η Φλαμένγκο δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων το καλοκαίρι από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν αρκετό χρόνο να υπογράψουν τον αντικαταστάτη του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος (1,89μ.) στόπερ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη και είναι προϊόν της Ατλέτικο Παραναένσε. Η Φλαμένγκο τον απέκτησε αντί 7 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε μετρά 160 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του επεκτάθηκε πρόσφατα ως το 2027.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς