19 C
Athens

Ο ρόλος του Ροντινέι, η πρόταση του Ολυμπιακού και τα εκατομμύρια που αξιώνει η Φλαμένγκο για τον Λέο Περέιρα

Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί υπαρκτό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα στόπερ, με τη Φλαμένγκο να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις αλλά τους Ερυθρόλευκους να έχουν δύο βαριά χαρτιά που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη τη μεταγραφή του

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει από τώρα την προσοχή του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τον Λέο Περέιρα να είναι ένα όνομα που παίζει δυνατά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ για την απαραίτητη ενίσχυση στα στόπερ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε βασική επιλογή της Φλαμένγκο σε όλη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν περίπου ένα μήνα στη Βραζιλία, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του και τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Πειραιά, όπως διαβάσατε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ.

Ο Λέο Περέιρα θέλει Ολυμπιακό: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ από τη Βραζιλία

Τόσο ο Ροντινέι όσο και ο μάνατζερ του παίκτη τον έχουν… ψήσει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο Λέο Περέιρα φαίνεται να ψάχνεται εδώ και καιρό για την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ούτως ή άλλως η μεταγραφή του Ροντινέι βγήκε και με το παραπάνω για τον Ολυμπιακό, που τον τελευταίο καιρό κοιτάει αρκετά την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Φλαμένγκο για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, με τα βραζιλιάνικα Μέσα να αναφέρουν ότι από την “Φλα” αξιώνουν ένα πόσο κοντά στα 7,5 εκατομμύρια για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Μένει να φανεί αν η πίεση του παίκτη που ψηφίζει Ολυμπιακό και η νέα πρόταση των Ερυθρολεύκων, αν αυτή γίνει, αλλάξουν τα δεδομένα και φέρουν τον υψηλόσωμο Βραζιλιάνο στόπερ μία ανάσα από το να υπογράψει στους Πειραιώτες, δοκιμάζοντας τα ποδοσφαιρικά του όρια κι εκτός της πατρίδας του.

Πάντως, το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, η Φλαμένγκο δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων το καλοκαίρι από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν αρκετό χρόνο να υπογράψουν τον αντικαταστάτη του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος (1,89μ.) στόπερ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη και είναι προϊόν της Ατλέτικο Παραναένσε. Η Φλαμένγκο τον απέκτησε αντί 7 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε μετρά 160 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του επεκτάθηκε πρόσφατα ως το 2027.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς