19.7 C
Athens

Ρέτσος: Είδαμε 2-3 υποψίες πέναλτι που δεν κοιτάχτηκαν από το VAR, δεν ξέρω αν παίζουμε με άλλους κανόνες

Παράπονα είχε να εκφράσει μπροστά στην κάμερα της Nova μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως υπήρχαν 2-3 υποψίες πέναλτι που ίσως να μην εξετάστηκαν από το VAR, ενώ εξέφρασε την απορία του αν η δική του ομάδα παίζει με άλλους κανόνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους δύο χαμένους πόντους: «Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ αμυντικό ποδόσφαιρο, αρκετό δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα. Είχαμε φάσεις, είδαμε δύο τρεις υποψίες για πέναλτι, που ίσως δεν κοιτάχτηκαν καν στο VAR κάποιες καθυστερήσεις που ο διαιτητής που θα πρέπει να ελέγξει. Ένα αποτέλεσμα που μας δυσαρεστεί γιατί θα θέλαμε τους βαθμούς και να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή».

Για το αν τους πείραξε το μυαλό: «Σαν ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μας χαλάνε. Με τους καινούργιους κανόνες, δεν ξέρω αν παίζει η δικιά μου ομάδα με διαφορετικούς κανόνες, αλλά με τους συγκεκριμένους κανόνες εν έτει 2023 θα έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα, περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων, έναν έλεγχο από το VAR . Κατανοητά πράγματα δηλαδή , όχι τίποτα τρελό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κοιτάμε μπροστά».

Για το τι κάνει διαφορετικά ο Ολυμπιακός: «Έχουμε διαφορετικό σύστημα, λίγο διαφορετικό και είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα».

Για τον Καρβαλιάλ: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά, με λεπτομέρεια στα αμυντικά κομμάτια, κάτι που χρειαζόμασταν αμυντικά. Στην επίθεση επίθεση είμαστε πιο κόμπακτ. Δεν θέλω αν δηλώσω κάποια περαιτέρω, οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, γιατί και εμείς παίζουμε».

Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε. Ελπίζω από το νέο έτος να παρθούν διαφορετικά μέτρα. Εάν συνεχιστεί έτσι μέχρι τον Φεβρουάριο, ελπίζω να είναι κοντά μας μετά γιατί τους χρειαζόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς