20.2 C
Athens

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0: Ορατότης μηδέν για τους άσφαιρους Ερυθρόλευκους

Απόντος του Φορτούνη, οι Ερυθρόλευκοι εμφάνισαν για μεγάλο διάστημα πρόβλημα στη δημιουργία, ενώ μετά το 75' έχασαν ευκαιρίες και κόλλησαν στο μηδέν στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -3 από την κορυφή

Το Περιστέρι είναι έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Όπως συνέβη πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έτσι και φέτος οι Ερυθρόλευκοι κόλλησαν στο 0-0 με τον Ατρόμητο και πέταξαν δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου με αποτέλεσμα να πάνε στους 32 (όσους έχει και η ΑΕΚ) και να βρεθούν στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -2 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Η απουσία του τιμωρημένου Φορτούνη επιβεβαίωσε αυτό που μπορούσε να φανταστεί και πριν το ματς κάποιος: ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα στη δημιουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αν και στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ήταν σαφώς καλύτερη με την παρουσία του Γιόβετιτς κοντά στον Ελ Κααμπί.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε μόλις μια αλλαγή σε όλο το παιχνίδι, ο Ατρόμητος παρά τις απουσίες και το ροτέισον οχυρώθηκε καλά στην άμυνα και περιόρισε τους χώρους με τον Ολυμπιακό να έχει ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Η πρώτη ήταν η κεφαλιά του κινητικού Μπρίνιτς στο 14′ και η δεύτερη του Ελ Κααμπί στο 25′, χωρίς να υπάρχει καθαρή ευκαιρία.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς ανήκε στους Περιστεριώτες που έμειναν αήττητοι για 9ο σερί παιχνίδι με τον Ίλιτς στον πάγκο. Στο 53′, ο Γιουμπιτάνα γύρισε από τα δεξιά για τον Βαλένσια που σούταρε από κοντά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη.

Μετά το 58′ ο Γιόβετιτς και ο Ροντινέι άρχισαν να απειλούν ενώ στο 69′ από την κάθετη του Μαυροβούνιου στον Ελ Κααμπί ο Μαροκινός σούταρε από δύσκολη γωνία και ο Τσιντώτας απομάκρυνε.

Ο Ρέτσος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά στο 75′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ μοιραίος ήταν ο Ποντένσε. Ο Πορτογάλος στο 79′ και στο 84′ είχε δύο σπουδαίες στιγμές για να βρει δίχτυα από καλή θέση αλλά τα σουτ του ήταν άστοχα και το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Αθανασίου / Ροντινέι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Kεσχρίντα, Κούεν (85′ Κιβρακίδης), Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ (68′ Φρίντγιονσον), Βαλένσια (76′ Βέργος), Γιουμπιτάνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Μπρίνιτς (46′ Γιόβετιτς), Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς