24 C
Athens

Γκαρσία: Ακόμα και κόντρα στις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας

Το παιχνίδι του προσπαθεί να κάνει ακόμα και κόντρα στις μεγάλες ομάδες ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού δεν έκρυψε τη χαρά του μιλώντας μπροστά στην κάμερα της Nova μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε επίσης με αποθεωτικά λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος για εμάς, πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Ήμασταν σε καλή κατάσταση όταν αναβλήθηκε το παιχνίδι μας με τον Βόλο. Έχουμε παίκτες με πολλές κάρτες και δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Δεν μας βοηθάει το ότι δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο, για κάτι που δεν φταίμε. Εμείς ζούμε από τον κόσμο και τα εισιτήρια. Είναι πολλά τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Ευχαριστώ του παίκτες μου, έχουν δουλέψει πάρα πολύ και αξίζουν να κάνουν καλά Χριστούγεννα. Έρχεται ένας δύσκολος δεύτερος γύρος, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ακόμα και κόντρα στις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε σε τι παιχνίδια τα έχουμε δεχθεί. Σε παιχνίδια που βρεθήκαμε να παίζουμε με 10 παίκτες. Υπάρχουν τα νούμερα, αλλά πρέπει να τα αναλύουμε. Δεν είναι εύκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία, έχουμε σκληρές ομάδες να ανταγωνιστούμε. Ελπίζουμε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».

Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Αλμέιδα μετά τη λήξη του αγώνα: «Το αν είσαι καλός άνθρωπος δεν κρίνεται από το τι χρώμα φανέλας φοράς. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Πήρανε πρωτάθλημα και κύπελλο πέρσι, παίζουν καλό ποδόσφαιρο με γρήγορο ρυθμό. Αυτό που μετράει είναι τι άνθρωπος είσαι. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Όλοι θέλουμε να νικάμε, αλλά όταν τελειώνει το ματς είμαστε φίλοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς