17.7 C
Athens

Μπάγερν: Η πόρτα για τη European Super League παραμένει κλειστή

Κλειστή παραμένει η πόρτα της Μπάγερν Μονάχου για τη Εuropean Super League, όπως διαβεβαίωσε ο CEO του συλλόγου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν.

Μετά την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου να δικαιώσει τη European Super League και να απαγορέψει σε FIFA και UEFA να προχωρήσουν σε κυρώσεις προς τους συλλόγους που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή, έχει ανοίξει και πάλι συζήτηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Εuropean Super League δικαιώθηκε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και φέρνει τα πάνω-κάτω στο ποδόσφαιρο!

Για την ώρα οι σύλλογοι κλείνουν τις πόρτες τους στο εγχείρημα αυτό, με τον CEO της Μπάγερν, Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν, να ξεκαθαρίζει πως η θέση των Βαυαρών είναι στην Bundesliga και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Αναλυτικά:

«Λάβαμε υπόψη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τη θέση της Μπάγερν και της ECA ότι μια τέτοια διοργάνωση θα αποτελούσε επίθεση στα εθνικά πρωταθλήματα και στη δομή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Bundesliga είναι η βάση της Μπάγερν, όπως όλα τα εθνικά πρωταθλήματα είναι τα θεμέλια άλλων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Είναι λοιπόν καθήκον μας και βαθιά πεποίθησή μας να τους ενισχύσουμε, όχι να τους αποδυναμώσουμε. Δεσμευόμαστε επίσης, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA.

Επιτρέψτε μου λοιπόν, να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά ότι η πόρτα για τη European Super League παραμένει κλειστή στην Μπάγερν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς