19.7 C
Athens

Τσέφεριν: Το ποδόσφαιρο παραμένει ενωμένο, ας ξεκινήσουν την φανταστική τους διοργάνωση με δύο ομάδες

Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις με τη δικαστική δικαίωση της European Super League, η ιδέα της οποίας έχει επιστρέψει για τα καλά.

Η αντεπίθεση της ESL ξεκινά: Το ξέσπασμα του Πέρεθ, οι δωρεάν αγώνες και η «ευρωπαϊκή πυραμίδα» της UEFA

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας τόνισε πως παρά τα όσα συμβαίνουν κι ακούγονται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα παραμείνει ενωμένο, ενώ σχολιάζει με ειρωνεία το γεγονός πως μόνο η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνουν, για την ώρα, υπέρ της ESL.

Αναλυτικά η δήλωση Τσέφεριν:

«Βλέπουμε την απόφαση αυτή ως μια ευκαιρία να βελτιώσουμε ορισμένους από τους κανονισμούς. Αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ενωμένο, γι’ αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι μιλάμε μεταξύ μας.

Παρακολουθώντας τη λεγόμενη παρουσίαση της Α22 είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν πρέπει να σοκαριστείς ή να διασκεδάσεις από την παράσταση αυτή. Ακόμα πιο κλειστή διοργάνωση από το πρότζεκτ του 2021 που απορρίφθηκε από όλους.

Δεν θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση το συντομότερο δυνατό με δύο ομάδες. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς