19 C
Athens

Η αποθέωση του μαχητή Πολονάρα στον Πίτερς και το ιδιαίτερο σχόλιο για τον Πετρούσεφ

Ο Ιταλός μαχητής της ζωής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Πίτερς και Πετρούσεφ, αναλύοντας μέσα σε λίγες λέξεις το πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ο καθένας με τον τρόπο του

Ο Ακίλε Πολονάρα είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής. Εκεί που άλλοι σταματάνε και ξεμένουν από δυνάμεις, αυτός πατάει ξανά παρκέ, μάχεται, χαμογελά.

Ο διεθνής Ιταλός πάουερ φόργουορντ δεν είναι μία ακόμη περίπτωση παίκτη επιπέδου Euroleague. Είναι ένα παράδειγμα ζωής, μία κινητήριος δύναμη για τους ανθρώπους που πέρασαν τις ίδιες φορτούνες με τον ίδιο. Είναι αυτός που κοίταξε στα μάτια τον καρκίνο, τον νίκησε και ακουμπά ξανά την πορτοκαλί μπάλα που τον κάνει να χαμογελά. Τι περίπτωση αθλητή και ανθρώπου…

Πολονάρα: Δεν είχα πρόβλημα να πω τι είχα, δεν αισθάνθηκα ντροπή

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί του Ολυμπιακού στις λεπτομέρειες, μετά τα πολλαπλά λάθη των Ερυθρολεύκων στην 4η περίοδο, ο Πολονάρα στάθηκε σε δηλώσεις του τόσο στον πρώην συμπαίκτη του στην Μπασκόνια, Άλεκ Πίτερς, για τον οποίο είπε με άλλα λόγια ότι τώρα που δεν βρίσκεται στη σκιά του Βεζένκοφ δείχνει την πραγματική του αξία, ενώ έκανε κι ένα ιδιαίτερο και καθόλα θετικό σχόλιο για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, τον οποίο χαρακτήρισε «κορυφαίο παίκτη».

«Ο Τόκο είναι στο Top-3, ο Μονέκε παίζει πάρα πολύ καλά. Η θέση αυτή είναι κάτι σαν δεύτερη θέση πόιντ γκαρντ σε πολλές ομάδες, χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αλλά πρέπει να έχεις και την εμπιστοσύνη του προπονητή σου. Δείτε τι κάνει τώρα ο Πίτερς που παίζει 30 λεπτά.

Ο Πετρούσεφ είχε μία εξαιρετική χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα και έμεινα πραγματικά έκπληκτος. Με την Εθνική Σερβίας δεν είχε μεγάλο ρόλο, καθώς ερχόταν πίσω από τους Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ και Γιόβιτς. Είναι νέος, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει πολλά να βελτιώσει, αλλά θα είναι κορυφαίος παίκτης», ήταν τα λόγια του Ιταλού άσου της Βίρτους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς