17.4 C
Athens

Ντέρμπι στα χαρτιά: Η τοποθέτηση Ιντάλγκο που αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο έχει κάτι να πει για την απόφαση που έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη-πρόκριση στα χαρτιά

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο και το έδειξε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γερμανοκουβανός υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός παραμένει πρωτοπόρος και είναι κάτοχος του Challenge Cup καθώς στο τέλος της ημέρας μετρά ό,τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Σε τοποθέτησή του, ο πολύπειρος ακραίος αναδημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην ΕΡΤ και τόνισε πως σήμερα θα έδινε μια διαφορετική απάντηση, προφανώς έπειτα και από την τελευταία εξέλιξη που αφορά στη δικαστική ήττα του Ολυμπιακού και στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «4» του Λιγκ Καπ στα χαρτιά.

 

«Αν μου είχαν κάνει αυτή την ερώτηση σήμερα θα είχε διαφορετική άποψη, αλλά δεν θα την πω γιατί μετά θα με έπαιρναν τηλέφωνο οι δικηγόροι πως θέλουν να με τιμωρήσουν όπως ήθελαν να κάνουν και πέρσι. Όπως και να έχει είμαστε οι κάτοχοι του Challenge Cup στην 50ή επέτειο και είμαστε πρωτοπόροι στη Volley League με σχεδόν ίδια ομάδα και αυτό δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει κανείς. Στο τέλος της μέρας, ο αγωνιστικός χώρος έχει πάντα την τελευταία λέξη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε στο μήνυμά του στο «X» (πρώην twitter) ο Γερμανοκουβανός που άκουσε αποθεωτικά σχόλια από φίλους του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς