26.1 C
Athens

Ντίμπους: Κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός, μας περιμένει δύσκολη μάχη

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για την κλήρωση της Φερεντσβάρος και τη διασταύρωση με τον Ολυμπιακό ο Ντένες Ντίμπους.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας παραδέχθηκε τη μεγάλη δυναμική των Ερυθρόλευκων σε όλα τα επίπεδα και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τον δεύτερο δυσκολότερο αντίπαλο κόντρα στον οποίο η ομάδα του θα παλέψει για να φτάσει εκείνη στην πρόκριση στους «16» του Conference.

«Θεωρώ ότι, μετά τον Άγιαξ, κληρωθήκαμε με τη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα σε ιστορία και όνομα. Μιλάμε για μια κορυφαία ελληνική ομάδα, γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει εγχώριοι πρωταθλητές και διαθέτουν παίκτες επιπέδου Champions League. Είναι αλήθεια ότι η ηγεμονία του έχει περιοριστεί, παρόλα αυτά, ακόμα αντιπροσωπεύουν μια πολύ σοβαρή δύναμη με τον τρόπο που αγωνίζονται.

Κατά τη γνώμη μου, οι οπαδοί είναι χαρούμενοι με τη διασταύρωση, ένα ταξίδι στην Αθήνα μπορεί να αποδειχθεί υπερβολικά ατμοσφαιρικό, για να μην αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για την οπαδική του βάση. Μια δύσκολη μάχη μας περιμένει αλλά πιστεύω πως μετά από μια καλή προετοιμασία θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με γεμάτο ρόστερ από τη στιγμή που είμαστε η Φερεντσβάρος», υποστήριξε ο Ούγγρος διεθνής και αρχηγός του συλλόγου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς