22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Φερεντσβάρος με φόντο την πρόκριση στους 16 του Conference League

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος για τα μπαράζ του Conference League, με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη στα μέσα Φλεβάρη

Ο Ολυμπιακός μετά την εμφατική νίκη με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία και το 2024, μαθαίνοντας τη Δευτέρα (18/12) τον αντίπαλό του με φόντο τη φάση των 16 του Conference League.

Από τα χέρια του Τραϊανού Δέλλα (Ambassador του τελικού στην OPAP Arena) οι Ερυθρόλευκοι έμαθαν ότι θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική Φερεντσβάρος, με το πρώτο ματς στο Φάληρο στις 15 Φεβρουαρίου και τον επαναληπτικό εκτός έδρας, στη Βουδαπέστη, στις 22 του ίδιου μήνα.

Η Φερεντσβάρος, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βγήκε δεύτερη στον όμιλό της στο Conference League, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φιορεντίνα, ενώ άφησε πίσω στη βαθμολογία της Γκενκ και Τσουκαρίτσκι, με απολογισμό 2 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη βρίσκεται στη 2η θέση με 32 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Πάκσι.

Το ρόστερ της ουγγρικής ομάδας ανέρχεται στα 48 εκατομμύρια ευρώ, έδρα της είναι η εντυπωσιακή Groupama Arena της Βουδαπέστης χωρητικότητας 24.000 θεατών και προπονητής της ο άλλοτε Σέρβος άσος της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Τα ζευγάρια των playoffs του Conference League

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς