22.9 C
Athens

Το σχόλιο του CEO της Φερεντσβάρος για την κλήρωση: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV πραγματοποίησε ο CEO της Φερεντσβάρος μετά την κλήρωση που την έφερε πάνω στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Φερεντσβάρος με φόντο την πρόκριση στους 16 του Conference League

Ο Παλ Όρος ανέφερε πως περιμένει δύο δυνατά παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους πολύ δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε επιστρέψει στην Ευρώπη, στους ομίλους και πέρσι ήμασταν στους ‘16’ του Europa League. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας.

Βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Η σταθερή παρουσία στην Ευρώπη προσφέρει οικονομικά και τη δυνατότητα να αποκτούμε καλύτερους παίκτες. Έχουμε έναν προπονητή, τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που ταιριάζει με τη νοοτροπία της ομάδας που θέλει πάντα να κερδίζει. Ήμασταν σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με Φιορεντίνα, Γκενκ και Τσουκαρίτσκι και δεν χάσαμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι. Η μεγάλη μας δύναμη είναι πως πάμε πάντα για τη νίκη, δεν φοβόμαστε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλη βάση φιλάθλων και αυτό μας δίνει μεγάλη ισχύ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς