20.9 C
Athens

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Τεσσάρα στο ντεμπούτο του Νίλσεν, άφησε στον πάτο τους Ηπειρώτες

Με πρωταγωνιστές τους Οζέγκοβιτς και Κρισιούμα, η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Νίλσεν πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από 3,5 μήνες για να αφήσει στην τελευταία θέση τον απογοητευτικό ΠΑΣ Γιάννινα

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της Κηφισιάς. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι ουραγών στο δημοτικό στάδιο Καισαριανής και άφησε στην τελευταία θέση τους Ηπειρώτες με 8 βαθμούς την ώρα που εκείνοι έφτασαν τους 11 σε μια χορταστική αναμέτρηση με πέντε γκολ στα πρώτα 34′!

 

Σημειώνεται πως η Κηφισιά πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά το 2-1 επί του Ατρομήτου στη Λαμία (ως τυπικά γηπεδούχος) την 1η Σεπτεμβρίου. Από την άλλη, ο ΠΑΣ παραμένει ουραγός και στο -1 από τον Παναιτωλικό που είναι προτελευταίος και φιλοξενεί την ΑΕΚ τη Δευτέρα στο Αγρίνιο.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές για το ορεξάτο σύνολο του Νίλσεν ήταν οι Οζέγκοβιτς (δύο γκολ) και Κρισιούμα (γκολ και ασίστ), με τον Κωνσταντακόπουλο να έχει επίσης εξαιρετική παρουσία με δύο ασίστ.

Η αναμέτρηση απέκτησε από νωρίς τρελό ρυθμό κι αφού ο Κωνσταντακόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία ακολούθησε το γκολ του Οζέγκοβιτς στο 6′ μετά την ωραία πάσα του Κρισιούμα.

Οι Ηπειρώτες απάντησαν στο 10′ όταν Καραχάλιος και Παμλίδης έπαιξαν κάθετα και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Ροσέρο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έκανε το 1-1.

Η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού στο 11′ ο Κωνσταντακόπουλος με κάθετη βρήκε τον Κρισιούμα και ο Βραζιλιάνος ανέκτησε το προβάδισμα της ομάδας του το οποίο όμως κράτησε μόλις 12′.

 

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε εκ νέου στο 23′ με την κεφαλιά του Παντελάκη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν τρομακτική αποτελεσματικότητα και η μία να έχει την απάντηση στην άλλη.

 

Η πρώτη μεγάλη διπλή επέμβαση του Αναγνωστόπουλου ήρθε σε απίστευτη φάση στο 32′ όταν σταμάτησε αρχικά τον Ροσέρο και στην εξέλιξη της φάσης τον Λεό. Αφού δεν έγινε το 2-3, ήρθε το 3-2 μετά από εκτέλεση του Μπιφουμά και τακουνάκι του Λαντρ στο πρώτο δοκάρι πιάνοντας στον ύπνο τον Κλέιμαν.

 

Ο ρυθμός δεν θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι και στο β’ μέρος και οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες. Η είσοδος του Γκάρο αντί να βοηθήσει τον ΠΑΣ έκανε χειρότερη την κατάσταση καθώς ο μεσοεπιθετικός των Ηπειρωτών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 77′.

Το γκολ που έψαξαν οι Ηπειρώτες δεν ήρθε ποτέ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οζέγκοβιτς έβαλε κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-2

Σκόρερ: 6′, 90+2′ Οζέγκοβιτς, 11′ Κρισιούμα, 34′ Λαντρ / 10′ Ροσέρο, 23′ Παντελάκης

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Καισαριανής

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κόκκινη: 77′ Γκάρο

Κίτρινες: Κρισιούμα, Παρράς, Παπασάββας / Καραχάλιος, Παντελάκης, Γκάρο, Τσαούσης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο (84′ Μποτία), Κρισιούμα (66′ Τέτεϊ), Κωνσταντακόπουλος (90+4′ Ίλιεφ), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46′ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό (64′ Κόντε)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς