18.9 C
Athens

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μιγκέλ Κρέσπο και ο ιδιαίτερος ρόλος του Πέδρο Άλβες

Το νέο όνομα που έφεραν στο προσκήνιο οι Τούρκοι για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και η σχέση του Πορτογάλου χαφ με τον Πέδρο Άλβες από τα χρόνια του στην Εστορίλ

Ο Ολυμπιακός προγραμματίζει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει του ερχόμενου Γενάρη, με τους Πέδρο Άλβες, Αντόνιο Κορδόν και Ιγνάσιο Ναβάρο να έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια, πάντα σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή των Ερυθρολεύκων, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ένα όνομα που ήδη παίζει αρκετά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών είναι αυτό του δεξιού μπακ, Κοστίνια, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν επιβεβαίωσε το προχωρημένο των επαφών με τον Ολυμπιακό, που πάντως τον έχει σχεδόν κλεισμένο με φόντο το καλοκαίρι του 2024.

Μία ακόμη περίπτωση που προέκυψε μέσω Τουρκίας είναι αυτή του Μιγκέλ Κρέσπο, 27χρονου Πορτογάλου κεντρικού χαφ που αγωνίζεται από το 2021 στη Φενέρμπαχτσε.

Ο συγκεκριμένος παίκτης πήρε μεταγραφή στην τουρκική ομάδα από την Εστορίλ πίσω στο 2021 αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, σε ένα deal που είχε προχωρήσει ο Πέδρο Άλβες, ο οποίος τότε εργαζόταν ως τεχνικός διευθυντής στον πορτογαλικό σύλλογο.

Στο σήμερα, ο Άλβες φαίνεται πως έχει ακόμα αρκετά ψηλά σε εκτίμηση τον Κρέσπο, που μέσα σε 2,5 χρόνια έχει καταγράψει συνολικά 77 συμμετοχές, με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μιγκέλ Κρέσπο αναφέρει μάλιστα ότι ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου μέσου βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες για να συζητήσει διά ζώσης με τον Άλβες, με την πλευρά του Ολυμπιακού να μην επιβεβαιώνει τίποτα για την ώρα.

Ο Κρέσπο ως παίκτης της Εστορίλ είχε 9 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 60 συμμετοχών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς