23.2 C
Athens

Κοστίνια για το μέλλον του: «Είμαι αφοσιωμένος στη Ρίο Άβε, δεν ξέρω ακόμα για μετά»

Ο 23χρονος Πορτογάλος μπακ μίλησε ανοιχτά για τα σενάρια που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό από το ερχόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του

Ο Κοστίνια παρουσιάζεται ως κλεισμένος εδώ και μέρες από τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ωστόσο ο 23χρονος άσος στο σήμερα δηλώνει πλήρως αφοσιωμένος στη Ρίο Άβε και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το άμεσο μέλλον του.

«Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, εκτός από το ότι θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά, θα φανεί εάν μείνω για μία ακόμη ή τρεις σεζόν. Όσο βρίσκομαι εδώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και έπειτα ίσως κάνω αυτό το βήμα», σημείωσε αρχικά ο Πορτογάλος μπακ.

Ολυμπιακός: Κοστίνια, η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες στη νέα εποχή των Ερυθρολεύκων

«Τέτοια νέα για το όνομα μου είναι λογικά και δείχνουν πως έχω κάνει καλή δουλειά στη Ρίο Άβε. Είναι μια ατομική αναγνώριση. Είναι όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε με νόημα ο ταλαντούχος μπακ.

Ο Κοστίνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας της Ρίο Άβε, αφού ήδη μετράει τη φετινή σεζόν 15 συμμετοχές με απολογισμό 4 τέρματα και 2 ασίστ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Πόρτο πριν μετακομίσει τελικά σε αυτές της Μπράγκα και καταλήξει στη Ρίο Άβε.

Επιπλέον είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, με τις περισσότερες συμμετοχές (22) να τις έχει σε αυτή κάτω των 19.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς