22.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Κοστίνια, η πρώτη μεταγραφή του Πέδρο Άλβες στη νέα εποχή των Ερυθρολεύκων

Οι Ερυθρόλευκοι επενδύουν στο μέλλον με μια μεταγραφή που φέρει τη σφραγίδα του νέου αθλητικού διευθυντή τους, ο οποίος γνωρίζει καλά τα όσα μπορεί να προσφέρει ο βασικός δεξιός μπακ της Ρίο Άβε

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Ρίο Άβε για τον Κοστίνια και ο 23χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή με την υπογραφή του Πέδρο Άλβες, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του ερχόμενου καλοκαιριού.

Οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν αρκετά την περίπτωση του νεαρού Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος θα κοστίσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες σε μια δουλεμένη επένδυση με πορτογαλική σφραγίδα.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ανερχόμενους παίκτες της Ρίο Άβε τα τελευταία δύο χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη αρκετά την περίπτωσή του, με το επικείμενο deal με τη Ρίο Άβε να προβλέπει παραχώρηση του 70% των δικαιωμάτων του 23χρονου άσου, με την Ρίο Άβε να κρατά ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ο Κοστίνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας της Ρίο Άβε, αφού ήδη μετράει τη φετινή σεζόν 15 συμμετοχές με απολογισμό 4 τέρματα και 2 ασίστ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Πόρτο πριν μετακομίσει τελικά σε αυτές της Μπράγκα και καταλήξει στη Ρίο Άβε.

Επιπλέον είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, με τις περισσότερες συμμετοχές (22) να τις έχει σε αυτή κάτω των 19.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς