24 C
Athens

Ρέτσος: Το πλάνο είναι να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους

Στη σοβαρότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στάθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Cosmote TV ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την παρουσία του στο Conference League με μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, με τον Έλληνα αμυντικό να αναφέρει ποιος είναι ο στόχος των Ερυθρόλευκων και να στέκεται στη σοβαρότητα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το αυτογκόλ της Τόπολα μετά την κεφαλιά του: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό κοιτάμε. Είχαμε ατυχία στο γκολ που μέτρησε αυτογκόλ. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και ότι είμαστε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε τακτικά κομμάτια. Εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί στο προηγούμενου με την Μπάτσκα ενώ μπορούσαμε να έχουμε νικήσει πήραμε έναν βαθμό. Με τέτοια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για τη συνέχεια: «Το πλάνο είναι να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους. Θα μας άρεσε να είμαστε στο Europa, αλλά το Conference είναι Ευρώπη με καλές ομάδες. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και τη Δευτέρα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς