17.4 C
Athens

Καρβαλιάλ: Ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει καλύτερος αμυντικά, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε λόγο για καλό επιθετικά παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα και υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης ειδικά στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα του συνεχίζει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Τι είναι αυτό που κρατάτε από τον αγώνα και τι θα θέλατε να αλλάξετε για τη συνέχεια;

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όχι ένα τέλειο παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν καλοί, σημειώσαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για περισσότερα, αμυντικά η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί γιατί δεν ήταν ωραίο που δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Η επιθετική μας λειτουργία ήταν καλή, κερδίζαμε την μπάλα εύκολα και βγαίναμε συνέχεια στην επίθεση. Μπορούμε όμως να βελτιώσουμε την ταχύτητα με την οποία ανακτούμε την κατοχή όταν χάνεται η μπάλα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν χαρούμενοι, όμως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη μετά τους ομίλους, ποιος είναι ο στόχος σας για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας;

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τρεις διοργανώσεις και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Ο στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, θα δούμε ξεχωριστά τους αγώνες και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς