23.7 C
Athens

Καρβαλιάλ: Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην παίξει στο μάξιμουμ όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού

Πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές και ξεκαθάρισε πως οι άδειες εξέδρες δεν γίνεται να αποτελέσουν δικαιολογία για τους ποδοσφαιριστές του

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα και στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως σέβεται τους Σέρβους αλλά στόχος είναι η νίκη και για τους παίκτες του δεν υπάρχει η δικαιολογία της άδειας κερκίδας στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το ματς και υποστήριξε πως δεν θα ήταν λογικό να υπάρξουν δομικές αλλαγές μέσα σε 10 μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία. Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ».

Για τα ποια στοιχεία προσπάθησε να βελτιώσει και αν θα λέει πώς θα παίζει η ομάδα του: «Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν. Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει σε αυτά που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς