21.7 C
Athens

Ο μάνατζερ του τράπερ Trannos καταγγέλλει την αστυνομία για ξυλοδαρμό στα επεισόδια στου Ρέντη

Εξηγήσεις για την εμπλοκή του μάνατζερ γνωστού τράπερ στα επεισόδια στου Ρέντη έδωσε η δικηγόρος του, προχωρώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις για την βίαιη και απάνθρωπη συμπεριφορά των αστυνομικών

Για ξυλοδαρμό του από την αστυνομία κάνει λόγο ο μάνατζερ του τράπερ Trannos, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με τους οργανωμένους οπαδούς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν αρκετά μέτρα έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ καταγγέλλει ότι προσήχθη από κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έξω από το σπίτι του και οδηγήθηκε σε άγνωστο μέρος, όπου ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, αφού κάποιος τον χαρακτήρισε ως «βασικό» παράγοντα των χούλιγκαν που προκάλεσαν τα άγρια επεισόδια στου Ρέντη.

 

«Με άρπαξαν έξω από την οικία μου, μου φόρεσαν κουκούλα και με μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, όπου με κράτησαν για 12 ώρες και με βασάνιζαν, για να ομολογήσω την συμμετοχή μου στα επεισόδια στου Ρέντη.

Εξετάστηκα από ιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά μου από τον ξυλοδαρμό και ήδη μου χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, ώστε να αναρρώσω», σχολίασε μέσω της συνηγόρου του Ελισάβετ Πούλιου, ο 26χρονος τράπερ.

«Ολυμπιακός, ο υπαίτιος για όλα»: Ένα σχέδιο καλύτερα οργανωμένο και από εκείνο της επίθεσης στο Ρέντη

Μάλιστα, ο μάνατζερ σημείωσε ότι οι αναφορές για το πρόσωπό του είναι αναληθείς, καθώς την ώρα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών, ο ίδιος βρισκόταν σε γνωστό fast food.

Όπως σημειώνει, αφού αφέθηκε ελεύθερος, προχώρησε μέσω των δικηγόρων του, σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εξετάστηκε από νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

«Μετά από 12 ώρες αφέθηκα ελεύθερος και οι δικηγόροι μου κατήγγειλαν τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις εναντίον μου στο Τμήμα Εσωτερικών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Λόγω των έντονων πόνων από τα χτυπήματα που μου προκάλεσαν οι αστυνομικοί, εξετάστηκα από ιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά μου από τον ξυλοδαρμό και ήδη μου χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, ώστε να αναρρώσω.

Όσο λυπάμαι για τον τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού, άλλο τόσο λυπάμαι που αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον μου, την παρουσιάζουν οι αστυνομικοί ως δήθεν νόμιμη προσαγωγή, ενώ πρόκειται για παραβίαση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και του κράτους δικαίου», εξήγησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς