17.8 C
Athens

Record: «Ο Κοστίνια της Ρίο Άβε κοντά στον Ολυμπιακό»

Μια ανάσα από τον 23χρονο δεξιό μπακ της Ρίο Άβε παρουσιάζει τον Ολυμπιακό η Record - Το προφίλ του ποδοσφαιριστή που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος στη βασική ενδεκάδας της πορτογαλικής ομάδας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ της Ρίο Άβε, Κοστίνια, βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη Record.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες στη θέση του αθλητικού διευθυντή και του Κάρλος Καρβαλιάλ στη θέση του προπονητή.

Οι δύο άνδρες έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν πάνω σε αυτά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Κοστίνια να έρχεται στην επικαιρότητα από την Πορτογαλία.

Η Record αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και το συνδέει με την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε, της οποίας του ανήκει εδώ και λίγο καιρό το 80% των μετοχών.

Επίσημο: Στα χέρια του Β. Μαρινάκη το 80% της Ρίο Άβε, επένδυση 20,5 εκατ. ευρώ ως τον Ιούνιο του 2024

Στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να βγάλει 2,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του για τον 23χρονο δεξιό μπακ.

Ο Κοστίνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας της Ρίο Άβε, αφού ήδη μετράει τη φετινή σεζόν 15 συμμετοχές με απολογισμό 4 τέρματα και 2 ασίστ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Πόρτο πριν μετακομίσει τελικά σε αυτές της Μπράγκα και καταλήξει στη Ρίο Άβε.

Επιπλέον είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, με τις περισσότερες συμμετοχές (22) να τις έχει σε αυτή κάτω των 19.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς