20.7 C
Athens

Τσάβι: Σουτάραμε 31 φορές, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας και τα λάθη στην άμυνα στοίχισαν τη νίκη στην Μπαρτσελόνα απέναντι στην Τζιρόνα σύμφωνα με τον Τσάβι.

Η Τζιρόνα συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα αφού ήταν η μεγάλη κυρίαρχος του καταλανικού ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τα καλύτερα λόγια για αυτήν μίλησε και ο Τσάβι μετά το ματς, που υποστήριξε επίσης πω η δική του ομάδα είναι ακόμη υπό κατασκευή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα σκληρό πλήγμα γιατί είχαμε μεγάλες ελπίδες να μείνουμε έναν βαθμό πίσω από τη Τζιρόνα και δύο πίσω από τη Ρεάλ. Τώρα είμαστε επτά πίσω από τη Τζιρόνα και πέντε πίσω από τη Ρεάλ και ισοβαθμούμε με την Ατλέτικο, με αυτή να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Αυτή είναι μια Μπαρτσελόνα υπό κατασκευή. Παραμένω θετικός, εμπιστεύομαι την ομάδα, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας και να μην διστάσουμε. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά χάσαμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πέρυσι χτυπηθήκαμε σκληρά, αλλά στο τέλος κερδίσαμε δύο τίτλους.

Η Τζιρόνα έχει πολλά εύσημα για αυτό που κάνει. Προηγείται στη βαθμολογία κι έχει πλεονέκτημα επτά βαθμών. Το άξιζε πολύ. Νομίζω ότι η δουλειά που κάνουν τόσο ο Μίτσελ όσο και οι παίκτες της Τζιρόνα είναι εντυπωσιακή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αν κέρδιζε η Μπαρτσελόνα θα λέγαμε ότι επίσης θα ήταν δίκαιο, νομίζω ότι έχουμε σουτάρει 31 φορές. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κι ίσως τα λάθη στην άμυνα μάς στοίχισαν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς