18.2 C
Athens

Γκουαρδιόλα για Χάλαντ: «Δεν έχει κάταγμα, ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε για τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάλαντ ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Νορβηγός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Λούτον, με τον προπονητή των Πολιτών να μιλάει μετά το ματς για τον τραυματισμό του.

Στις δηλώσεις του ο Γκουαρδιόλα ανέφερε πως ο Χάλαντ δεν έχει υποστεί κάταγμα στον οστό και πως ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (16/12) ή στο χειρότερο σενάριο θα επιστρέψει στο Κύπελλο Συλλόγων.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι κάταγμα, απλά μία πίεση στο οστό. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας (16/12), αν όχι ελπίζουμε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Την επόμενη ημέρα του αγώνα με την Άστον Βίλα δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά, το Σάββατο μίλησα μαζί του και μου είπε Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να περπατήσω, δεν πονώ.

Για αυτό θα βλέπουμε μέρα με την ημέρα πώς θα είναι η κατάστασή του».

Για τον τραυματισμό του Ντοκού: «Είναι μυϊκός τραυματισμός, δεν είναι μεγάλο ζήτημα όπως του Κέβιν (σ.σ. Ντε ΜΠρόινε) αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε για την έκρηξή του και να είμαστε προσεκτικοί. Ίσως σε μία με δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος και πάλι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς