16.1 C
Athens

Τέλος από τη Χέμπαρ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Παρελθόν από τον πάγκο της Χέμπαρ αποτέλεσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τον Ιταλό προπονητή να έρχεται σε συμφωνία με τον βουλγάρικο σύλλογο για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ακολούθησε τον δρόμο των οχτώ παικτών που αποχώρησαν τις τελευταίες 20 μέρες όταν και πια σταμάτησε οριστικά η χρηματοδότηση από τον Δήμο προς τον σύλλογο, στον οποίοι οι περισσότεροι ήταν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ευχαρίστησε μεταξύ άλλων το επιτελείο, τον πρόεδρο και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον πρώην Δήμαρχο του Πάζαρτζικ, ο οποίος τον πίστεψε αλλά ηττήθηκε στις εκλογές της πόλης.

Η έλευση του νέου δημάρχου έφερε μια σειρά αποκαλύψεων για την οικονομική κατάσταση στον Δήμο (παγωμένοι λογαριασμοί, απλήρωτοι εργαζόμενοι) και η φούσκα που είχε δημιουργηθεί έσκασε.

Ο Τζουλιάνι πάντως εκτόξευσε βολές κατά του νέου Δημάρχου της πόλης κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «ανικανότητα», «αμέλεια» και «κακία».

Επί ημερών του Ιταλού, η Χέμπαρ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας – αν και μετά από τόσες αποχωρήσεις μοιάζει θέμα χρόνου να υποχωρήσει – έχασε το Super Cup κι αποκλείστηκε στη φάση των «32» του CEV Cup από τη Ζαβιέρτσιε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς