17.7 C
Athens

Ο Γιώργος Χαλάς σχολιάζει τη νέα μέρα στον Ολυμπιακό με την έλευση Καρβαλιάλ

Ο διευθυντής του Athlosnews.gr φιλοξενήθηκε στο Action 24, μιλώντας για τις προτεραιότητες του νεοφερμένου πορτογαλικού διδύμου, αλλά και το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και ο έκτος συνολικά που θα κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο τους τελευταίους 16 μήνες. Τα δεδομένα αλλάζουν ξανά στο Λιμάνι με την έλευση και του Πέδρο Άλβες στο πόστο του αθλητικού διευθυντή και όλοι περιμένουν να μάθουν τι μέρα θα ξημερώσει στους Πειραιώτες μετά την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο διευθυντής του Athlosnews.gr, Γιώργος Χαλάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο του Action24, απαντώντας στις ερωτήσεις του Νίκου Κατσαρού και της Ελένης Μαρκάτη σχετικά με το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του νεοφερμένου πορτογαλικού διδύμου, αλλά και τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον Κάρλος Καρβαλιάλ το αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με την αλλαγή προπονητή στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και επικοινωνιακούς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς