17.7 C
Athens

Καρβαλιάλ: Οι αλλαγές να γίνουν… χθες, προτεραιότητα να ενώσουμε την ομάδα

Ο Πορτογάλος τόνισε πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και έθεσε ως προτεραιότητα την αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και μάλιστα την Τρίτη (5/12) παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη για να μεταβεί στη συνέχεια στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Νωρίτερα, είχε παρουσιαστεί και ο συμπατριώτης του Πέδρο Άλβες που ανέλαβε το πόστο του νέου αθλητικού διευθυντή.

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως θέλει να παρουσιάσει μια ομάδα ελκυστική που θα σημειώνει πολλά γκολ και θα αμύνεται σωστά, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να δει ενωμένο το σύνολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και επιστρέφω στην Ελλάδα. Κι εγώ κι οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε το μέγεθος του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είμαστε μία από τις σημαντικότερες ομάδες, του κόσμου, το πιστεύουμε και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό.

Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού τον ακολούθησαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγαλείου του. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό.

Βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε, για να αγωνιστούμε με τον καλύτεροι δυνατό τρόπο και στις τρεις διοργανώσεις που ο Ολυμπιακός παίρνει μέρος. Όλα είναι ανοιχτά κι όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Εύχομαι ο κόσμος μας να συνεχίσει να βρίσκεται μαζί μας, όπως μας ακολούθησε στον Βόλο, να το κάνεις και στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε τη Θύρα 7 και τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας, γιατί μόνο ενωμένοι, μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε πραγματικά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των φιλάθλων μας και μόνο μαζί τους, με τη δική τους στήριξη θα τα καταφέρουμε».

Για τις αγωνιστικές προκλήσεις και πόσο θα χρειαστεί για να δει την ομάδα που θέλει: «Η υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα υπάρχει. Έχω μεγάλη εμπειρία και σε διάφορα πρωταθλήματα, οπότε το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές (σ.σ. στον τρόπο παιχνιδιού) να γίνουν… χθες, οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί. Όταν ενωθούμε μπορούμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς