19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Επίσημη η πρόσληψη του Πέδρο Άλβες για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Επίσημη μορφή πήρε το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 40χρονο Πορτογάλο, που έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια στον Πειραιά

Πέδρο Άλβες και με τη βούλα στον Ολυμπιακό!

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής ανακοινώθηκε από τους Ερυθρολεύκους και πιάνει άμεσα δουλειά στον Πειραιά.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Sports Director.

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1983 και αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ στη Braga, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια.

Από το 2018 έως και τον περασμένο Ιούλιο εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στην Estoril».

Για το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) είναι προγραμματισμένη και η παρουσίαση του Πέδρο Άλβες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει κι επίσημα το πόστο του αθλητικού διευθυντή στους Πειραιώτες. Σειρά θα πάρει ο Κάρλος Καρβαλιάλ για τη θέση του προπονητή.

Ο Άλβες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα του Πειραιά, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής εκτός Πορτογαλίας, μετά την πετυχημένη 5ετη θητεία του στην Εστορίλ.

Το νέο μέλος στο ανανεωμένο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού είναι μόλις 40 ετών και έχει πιάσει ήδη δουλειά για να βρει λύσεις σε βασικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα της ομάδας, πάντα σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν που θα έχει τον ρόλο του συντονιστή.

Σε μία σίγουρα περίεργη και πολύπλοκη περίοδο για τον σύλλογο, καλείται να δείξει τα αντανακλαστικά του, αλλά και την εμπειρία του, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να δει και να ζήσει πολλά στην απαιτητική αγορά της Πορτογαλίας, με μέντορα του τον καλό του φίλο, Ζόρζε Μέντες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς