19.7 C
Athens

Ημέρα Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, ξεκινάει τη δουλειά στο Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο 58χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα έχει σήμερα (5/12) την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ολυμπιακού, πιάνοντας δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες - Από νωρίς στα βαθιά με 4 κρίσιμα ματς σε διάστημα 16 ημερών

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο εκλεκτός των Πέδρο Άλβες και Αντόνιο Κορδόν για να διαδεχθεί τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και να αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα την Τρίτη (5/12) πιθανότατα με συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 58χρονος τεχνικός με προπονητική θητεία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων Αγγλία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ελλάδα (το 2008 στον Αστέρα Τρίπολης) τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να φέρει -σε πρώτο βαθμό- μία ισορροπία στην ομάδα, που έχει μπροστά της τέσσερα σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τη μικρή διακοπή των Χριστουγέννων.

Για την ακρίβεια, μέσα στις επόμενες 16 μέρες οι Ερυθρόλευκοι θα κληθούν να παίξουν με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη στον «τελικό» για το εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs του Conference League, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Περιθώρια για νέα καθυστέρηση στις υπογραφές δεν υπάρχουν, γι’ αυτό και ο Καρβαλιάλ πιάνει δουλειά από σήμερα Τρίτη στο Ρέντη, σε μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ισπανία. Σίγουρα, πιο άμεσα απ’ ότι θα περίμενε…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς