22.6 C
Athens

Αθανασιάδης: Οι στατικές φάσεις σου δίνουν το μισό πρωτάθλημα, ο Άρης δυσκολεύει τις μεγάλες ομάδες

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν αυτός που μπήκε στα… γάντια του Στάνκοβιτς στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα ως βασικός.

Ο Έλληνας κίπερ, αφού τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσει ποτέ αναζητώντας μία νέα ευκαιρία καθιέρωσης στην Ένωση, πρόσθεσε πως οι στατικές φάσεις, όπως αυτή του Βίντα που έκρινε το ματς με τους Θεσσαλονικείς, σου δίνουν στο τέλος το μισό πρωτάθλημα.

Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιό του ότι ο Άρης έχει βελτιωθεί και πλέον δυσκολεύει τις «μεγάλες ομάδες», ουσιαστικά βγάζοντας τους Κίτρινους από τη συζήτηση του BIG-5.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Άρη: “Ήταν μια δύσκολη νίκη, ο Άρης βελτιώνεται και δυσκολεύει τις μεγάλες ομάδες. Δεν είχαμε πολλούς χώρους στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο σκοράραμε με στατική φάση. Ήμασταν οργανωμένοι πίσω και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το ότι η ΑΕΚ σκόραρε με στατική φάση: “Από ό,τι θυμάμαι πέρυσι πετύχαμε λίγο γκολ από στατικές φάσεις από αυτά που μας είπε ο προπονητής. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Αυτές οι φάσεις σου δίνουν το μισό πρωτάθλημα”.

Για την επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια: “Αισθάνομαι καλά. Δούλεψα όσο καιρό ήμουν έξω, δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, το ίδιο θα κάνω και φέτος για να ικανοποίησω συμπαίκτες και προπονητή”.

Για την κούρσα του πρωταθλήματος και τη σύγκριση με πέρυσι: “Πιστεύω πιο ώραιο το πρωτάθλημα από πέρυσι. Έτσι θα πάει μέχρι τα playoffs και ο καλύτερος θα το πάρει”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς