21.7 C
Athens

Δεν έκαναν δηλώσεις Μάντζιος και παίκτες λόγω ενόχλησης του Άρη με την COSMOTE TV

Εμπάργκο στην COSMOTE TV έκαναν ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Ο Άρης έχει παράπονα από το συνδρομητικό κανάλι γιατί δεν δέχθηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ να ξεκινήσει νωρίτερα τη Δευτέρα και όχι στις 21:00, ώστε να αποφύγουν τη διανυκτέρευση στην Αθήνα και να αναχωρήσουν άμεσα για Θεσσαλονίκη.

Το αίτημα των Κίτρινων δεν έγινε δεκτό και έτσι δηλώσεις στο συνδρομητικό έκανε μόνο ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος δήλωσε για το ματς με την ΑΕΚ ότι:

 

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό. Νομίζω πως σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσος απέναντι στην ΑΕΚ, ξέρουμε τη δυναμική της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το παιχνίδι, οι ευκαιρίες που δημιουργείς όταν δεν γίνονται γκολ, αυτόματα σου δημιουργούν μία έξτρα πίεση.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου, η λεπτομέρεια κανει τη διαφορά, μία στατική φάση μας στοίχισε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις χωρίς την τελική μας ενέργεια σωστή, νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες εις βάρος μας.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μορόν στο τέλος του πρώτου μέρους είναι μία φάση που μπορεί να αλλάξει όλη τη ροή και την εικόνα του παιχνιδιού. Βέβαια ο Μορόν αποδεδειγμένα είναι ένας παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, δεν τα κατάφερε εκεί, θα τα καταφέρει σε άλλο παιχνίδι, δεν προβληματίζομαι για αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, από μία μεγάλη ευκαιρία.

Είχαμε πει από την αρχή με τα παιδιά ότι θα έρθουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, νομίζω πως με την εμφάνισή μας το δείξαμε, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες εις βάρος μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς