22 C
Athens

CNN Portugal: «Ο Καρβαλιάλ αναλαμβάνει άμεσα τον Ολυμπιακό»

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές ώστε να αντικαταστήσει τον... φευγάτο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με το πορτογαλικό δίκτυο «CNN Portugal».

Ο 57χρονος τεχνικός φαίνεται να αποτελεί πρόταση του Πέδρο Άλβες, που δεν αποκλείεται να τον φέρει μαζί του στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες για τις τελικές συζητήσεις με τους Πειραιώτες, ώστε να αντικαταστήσει τον… φευγάτο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Καρβαλιάλ βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από το περασμένο καλοκαίρι μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Θέλτα, στην οποία έμεινε για συνολικά 9 μήνες και 29 ματς.

Σημειώνεται ότι από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει το παραμικρό ακόμα σαν πληροφορία για τον νέο προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν ενδελεχώς όλες τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι (ανάμεσά τους και ο Καρβαλιάλ) για να πάρουν την κατάλληλη απόφαση, με την ομάδα για την ώρα να πάει στον Βόλο με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ κανονικά στην άκρη του πάγκου.

Ο Καρβαλιάλ έχει περάσει μάλιστα και στο παρελθόν από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης, πίσω στη σεζόν 2008/09, όταν μάλιστα είχε ηττηθεί στο ντεμπούτο του στους Αρκάδες από τον Ολυμπιακό με 3-1.

Έχει βρεθεί επίσης, μεταξύ άλλων, στους πάγκους των Μπεσίκτας, Ρίο Άβε -που πλέον βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη-, Σουόνσι, Μπράγκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μαρίτιμο και Βιτόρια Σετούμπαλ.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο προπονητή που τού αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και η τακτική, σαν γνήσιος Πορτογάλος. Γνώστης της ιβηρικής αγοράς και με πολλές παραστάσεις, άφησε την σπουδαία πρόκληση στη Θέλτα με απολογισμό 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες στη La Liga, αποσπώντας 32 βαθμούς. Πριν τη θητεία του στην ισπανική ομάδα, είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την Αλ Ουάχντα στα ΗΑΕ, όπου έμεινε για μόλις 4 παιχνίδια (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς