22.9 C
Athens

Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Μαρτίνεθ, ξανά στην Πορτογαλία στρέφεται ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση με τον Βόλο θα αποτελέσει την τελευταία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος ελέω και Πέδρο Άλβες, ψάχνει προπονητή στην αγαπημένη του πορτογαλική αγορά

Οι αποφάσεις φαίνεται πως έχουν παρθεί στον Ολυμπιακό και είμαστε εν αναμονή οριστικών εξελίξεων και ανακοινώσεων που θα έρθουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό όπου θα ολοκληρωθεί και τυπικά ο πρώτος γύρος της Super League.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη συντριβή από τη Φράιμπουργκ (κι ενώ ήδη υπήρχε η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο) και πλέον αναζητείται η φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και οι Ερυθρόλευκοι να πάνε με νέο προπονητή στις επόμενες απαιτητικές αναμετρήσεις όπου θα κριθεί τόσο η 3η θέση στον όμιλο του Europa League όσο και – το σημαντικότερο – η πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του.

Φράιμπουργκ, Μαρτίνεθ, ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου: Το πρώτο Q&A ΕΥΘΕΩΣ είναι εδώ

Ήδη έχουν προταθεί προπονητές κυρίως από την αγορά της Πορτογαλίας με το όνομα του Κάρλος Καρβαλιάλ (πρώην κόουτς της Θέλτα μεταξύ άλλων) να φιγουράρει μεταξύ των επιλογών. Σαφώς και ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει τα επόμενα 24ωρα ωστόσο μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σε μια από τις αγαπημένες του αγορές για προπονητή όπως έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και ειδικά στην εποχή Μαρινάκη.

Κομβικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Πορτογάλου Πέδρο Άλβες που αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως αθλητικός διευθυντής και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς