18.6 C
Athens

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό: Ο Μαρινάκης συζητά με Κορδόν και Άλβες για το μέλλον του Μαρτίνεθ

Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τις οριστικές αποφάσεις της ερυθρόλευκης διοίκησης να αναμένονται ακόμα και μέσα στη μέρα

Ο Ολυμπιακός βίωσε την πιο «μαύρη» νύχτα της τελευταίας 20ετίας στο Φράιμπουργκ και η βαριά ήττα (5-0) από την ομώνυμη ομάδα έχει φέρει ήδη τα πάνω-κάτω στις τάξεις των Πειραιωτών, που σαν οργανισμός δεν μπορεί να αφήσει να περάσει έτσι ένας τέτοιος -ιστορικός- ευρωπαϊκός διασυρμός.

Αυτή τη στιγμή, το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, κρέμεται από ένα τεντωμένο σχοινί, στο οποίο οι Μαρινάκης-Κορδόν-Άλβες θα επιχειρήσουν να βρουν μία ισορροπία για το μετέπειτα καλό της ομάδας.

Ολυμπιακός: Επί ξύλου κρεμάμενος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ισπανό συντονιστή σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε, ενώ και ο Πέδρο Άλβες θα κληθεί να κολυμπήσει από πολύ νωρίς στα βαθιά, αφού με την άφιξή του στην Ελλάδα (εκτιμάται ότι φτάσει την Παρασκευή 1/12) θα πρέπει να αποφασίσει (μαζί με Μαρινάκη, Κορδόν και Ναβάρο) για το τι μέλλει γενέσθαι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Οριστικές εξελίξεις για την παραμονή ή την αποχώρηση Μαρτίνεθ αναμένονται ακόμα και μέσα στη μέρα, αφού ο Ολυμπιακός έχει ταξίδι με προορισμό τον Βόλο το Σάββατο (2/12) και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα πάει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή με τον Ισπανό στην άκρη του πάγκου ή κάποιον υπηρεσιακό τεχνικό έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Όλα ανοιχτά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς