17.3 C
Athens

Λουτσέσκου: Δεν πρέπει να ανησυχεί κάποιος για το συμβόλαιό μου, μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον Σαββίδη

Κεφάτος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη και τη σπουδαία νίκη-πρωτιάς επί της Άιντραχτ με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου και η ωμή αλήθεια του Conference League

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στη Γερμανία, αναφέρθηκε τόσο στο συμβόλαιό του και το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του όσο και στον Ιβάν Σαββίδη, που έχει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της ομάδας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Εκεί ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Απευθείας στους 16 σημαίνει μια ακόμη έξτρα πρόκριση. Και ειδικά απέναντι σε μια γερμανική ομάδα. Σε ορισμένα σημεία υποφέραμε, σε άλλα σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα το διαχειριστήκαμε έξυπνα. Ξέραμε πως να ανταπεξέλθουμε.

Σήμερα είναι η βραδιά των παικτών μου. Εμείς είμαστε δίπλα στον πάγκο για να βοηθήσουμε. Αυτοί υποφέρουν, αυτοί δίνουν τα πάντα. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο.

Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τέτοια πορεία. Είπα το καλοκαίρι ότι πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγιση μας να γίνουμε πιο θετικοί. Μετά το ματς με την Άιντραχτ στην Τούμπα πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι εδώ.

Αν κάποιος μας πίεσε παρά πολύ για να πάρουμε το μέγιστο από τους παίκτες μας ήταν το αφεντικό. Ανήκει μερίδιο επιτυχίας και στον Ιβάν Σαββίδη», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για τους φίλους της ομάδας: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να αγαπιέται τόσο και να την ακολουθούν τόσο πιστά. Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια στο λόγο του, παίζουμε γι’ αυτόν τον κόσμο όχι μόνο για την πρωτιά».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος. Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Έχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς