24.7 C
Athens

AVAR στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός ο τιμωρημένος VAR του Παρί – Νιούκαστλ!

Η UEFA τιμώρησε μόνο για το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζάλτσμπουργκ τον VAR του Παρί - Νιούκαστλ, με τον Πολωνό να έχει οριστεί ως AVAR στο Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός της Πέμπτης

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο η αδιανόητη απόφαση του Σίμον Μαρτσίνιακ να υποδείξει πέναλτι για χέρι του Λιβραμέντο στην αναμέτρηση της Παρί με τη Νιούκαστλ και με το σκορ στο 0-1 στο 98′.

Η μπάλα βρήκε καθαρά πρώτα στο στήθος αλλά ο Μαρτσίνιακ που είδε το μόνιτορ, θεώρησε πως υπάρχει παράβαση! Η UEFA εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε το τραγικό της απόφασης τιμωρώντας ωστόσο μόνο τον VAR Τόμας Κβιατκόφσκι, ο οποίος ζήτησε από τον Μαρτσίνιακ να δει ο ίδιος τη φάση, με αποτέλεσμα ο συμπατριώτης του να δείξει την άσπρη βούλα.

 

Ο Κβιατκόφσκι δεν θα βρίσκεται στο VAR του αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Ζάλτσμπουργκ όπως αρχικά είχε οριστεί από την ομοσπονδία, ωστόσο θα βρίσκεται την Πέμπτη στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός καθώς έχει οριστεί AVAR, με τον VAR να είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ (πρώτος διαιτητής ο Βόσνιος Ίρφαν Πελίτο).

Η διαιτησία και οι αποφάσεις των Πολωνών δεν πέρασαν ασχολίαστες από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αφού ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν είχε ξεχάσει τη σκανδαλώδη διαιτησία προ τριετίας στο Γουλβς – Ολυμπιακός.

Θυμηθείτε εδώ όσα είχαν γίνει:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς