26.1 C
Athens

Ο Βόσνιος Πελίτο στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός – Οι διαιτητές στα ματς των ελληνικών ομάδων

Τον Βόσνιο Ίρφαν Πελίτο όρισε η UEFA για τον αγώνα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική ομίλων του Europa League.

Ο 39χρονος διαιτητής που είναι κατηγορίας Elite, έχει διευθύνει φέτος τρεις αναμετρήσεις Champions League, ενώ έχει σφυρίξει την αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με την Καραμπάγκ (0-3) στις 6/10/22 για τους ομίλους του Europa Leauge.

Επιπλέον έχει διευθύνει πολλές αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθοί του θα είναι οι Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέλιο, τέταρτος ο Μίλος Γκίβκοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθό τον Πολωνό Τόμαζ Κβιατκόβσκι.

Τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον θα διευθύνει ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, έχοντας ως βοηθούς τους Μπεκίμ Τσογκάι και Γιόνας Έρνι. Τέταρτος θα είναι ο Γιοχάνες φον Μάνταχ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ελβετός Λούκας Φέντριχ με βοηθό τον Λιονέλ Τσούντι.

Ο Elite Ιβάν Κρούζλιακ θα είναι ο άρχοντας του αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Παναθηναϊκό. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Πόζορ, Άνταμ Γέκελ, 4ος ο Πίτερ Κράλοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Τούρκο Άλπερ Ουλούσου.

Τέλος, τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ για τους ομίλους του Conference League θα σφυρίξει ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ. Βοηθοί του θα είναι οι Μπάρτοζ Χέινινγκ, Άνταμ Καράσεβιτς και τέταρτος ο Πάβελ Μάλετς. Στο VAR θα είναι οι Μπάρτοζ Φρανκόφσκι με AVAR τον Κριστόφ Γιάκουμπικ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς