18.2 C
Athens

Στάικος: Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικο το σκορ, οι παίκτες μου με έχουν συγκινήσει

Στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Θανάσης Στάικος μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο ΠΑΣ έβαλε προβλήματα στην ΑΕΚ ωστόσο η Ένωση κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, με τον προπονητή του Άγιαξ της Ηπείρου να θεωρεί πως το σκορ δεν ήταν άδικο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες της σεζόν και στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως τον έχουν συγκινήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν συνδυάσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχαμε μια αξιόλογη εμφάνιση. Ηταν ανοιχτό το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες και εμείς μία ανεπανάληπτη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι τακτικής. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικο το σκορ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Δείχνουμε να βρίσκουμε το καλό μας πρόσωπο, αλλά είμαστε ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Όπως και πέρυσι. Όταν τα πράγματα δεν είναι καλά σίγουρα έχεις ευθύνη. Οι παίκτες με εχουν συγκινήσει και έχουν καλή χημεία. Θέλουμε να έχουμε κλίμα ενότητας. Ο κόσμος είναι δύναμή μας και να επιστρέψει. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να επανέλθει η ψυχολογία όλων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς