18.8 C
Athens

Πετράκης: Το αποτέλεσμα μας αδικεί, πολύ ωραίο το γκολ του Φορτούνη

Άδικο για την ομάδα του θεωρεί το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Παναιτωλικός αν και προηγήθηκε κόντρα στους Ερυθρόλευκους δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και ηττήθηκε με 3-1.

Μετά το τέλος του ματς ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο όμορφο τέρμα του Κώστα Φορτούνη που έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ξέραμε πώς παίζαμε με πολύ καλή ομάδα. Όμως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες ή προϋποθέσεις. Φάγαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από την ποιότητα ενός παίκτη (Φορτούνη). Να γίνουμε πιο απαιτητικοί εφόσον δικαιούμαστε κάτι γιατί όταν δεν δικαιούμαστε το λέω. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη».

Για τα τελειώματα στις φάσεις: «Πάντα πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά που έχουμε. Υπάρχει αυτό ως εικόνα. Ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Είμαστε σε μία διαδικασία για να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι. Μόνο με τον Αστέρα δεν βάλαμε γκολ. Ότι καλύτερο χρειαστεί θα το κάνουμε».

Για τον Σενγκέλια και τον Καρέλη: «Δεν είναι μόνο ο Σενγκέλια. Είναι και ο Καρέλης που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ. Πάντα όμως κάνω αναφορά σε αυτό που έχουμε γιατί αισθάνομαι ότι αδικώ τα παιδιά που έχουμε. Ο Σενγκέλια έχει εξάρθρωση στον ώμο. Σίγουρα 3 εβδομάδες με τον νάρθηκα και μετά θα δούμε. Μέχρι 1.5 μήνα δεν θα μπορούμε να τον έχουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς