22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Το δίδυμο Ντόη – Μπιανκόν και οι δεδομένες αλλαγές με Παναιτωλικό

Μεγάλος ο πονοκέφαλος του Μαρτίνεθ για τις μαζεμένες απουσίες στην άμυνα, αλλά μεγάλη η ευκαιρία και για αυτούς που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά κόντρα στους Αγρινιώτες

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (25/11, 17:30) στο άδειο λόγω τιμωρίας “Γ. Καραϊσκάκης”, στα πλαίσια της της 12ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν πολύτιμες ανάσες στο διάστημα της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και δηλώνουν έτοιμοι για την επιστροφή στη δράση, με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες.

Με αυτό το σκεπτικό προετοιμάζει την ομάδα του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που… ξέσπασε για την υπόθεση Χουάνκαρ σε δηλώσεις του στη MARCA και σημείωσε ότι νιώθει στεναχώρια και θυμό για τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα και δη του Τζάκσον Πορόσο.

Μαρτίνεθ: Νιώθω στεναχώρια και θυμό για τον τραυματισμό του Πορόσο, δεν σκέφτομαι ακόμα τα μεταγραφικά

Στο αγωνιστικό σκέλος και με δεδομένα τα σημαντικά κενά των Ρέτσου, Φρέιρε και Πορόσο στα στόπερ, οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με δίδυμο ανάγκης τους Ντόη και Μπιανκόν, στην παρθενική συμμετοχή του Γάλλου αμυντικού με την πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων.

Πρόκειται φυσικά για ένα δίδυμο που παίζει πρώτη φορά μαζί, αλλά κατάφερε να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής ώστε να αποκτήσει χημεία ενόψει της επανέναρξης.

Από εκεί και πέρα, επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κίνι στην ενδεκάδα αντί του κουρασμένου Ορτέγκα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την εθνική Αργεντινής αλλά γύρισε από υπερατλαντικό ταξίδι την Πέμπτη.

Αλεξανδρόπουλος και Μαντί Καμαρά θα βρίσκονται λογικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Φορτούνη να έχει ξανά τον πρώτο λόγο για φανέλα βασικού, την κατάσταση στα εξτρέμ να είναι περίπλοκη λόγω των αρκετών επιλογών – αν και Μασούρας, Ποντένσε είναι σταθερά καλοί – και τον Γιόβετιτς να ξεκινά αντί του Ελ Κααμπί, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και με την εθνική Μαυροβουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς