16.7 C
Athens

Έξαλλος (ξανά) με τους διαιτητές ο Ποτσέκο: «Δεν καταλαβαίνουν το άθλημα»

Έξαλλος ήταν ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο μετά την επεισοδιακή ήττα της Βιλερμπάν με 100-101 από την Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι στο καινούργιο της γήπεδο.

Οι Βαυαροί πήραν τεράστια νίκη μετά από δύο παρατάσεις, με τον Ποτσέκο να είναι έξαλλος με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Η αιτία πίσω από το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή είναι το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε ο Τζόφρι Λοβέρν 2,1 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της δεύτερης παράτασης. Αυτή η φάση ουσιαστικά έκρινε και το ματς αφού ο Γκιφάι ευστόχησε στη μία βολή και η Μπάγερν πανηγύρισε το διπλό με 100-101.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: «Δεν καταλαβαίνω. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να παίξουν. Με τρελαίνει. Οι διαιτητές δεν καταλαβαίνουν το άθλημα. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες και να κάνουμε πράγματα για εκεινους. Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ίσως το βλέπω αλλιώς. Έχασα 100 ματς στην καριέρα, 101 πλέον. Αλλά είμαι λυπημένος για τους παίκτες μου.

Με πονάει να βλέπω τα πρόσωπα τους στα αποδυτήρια». Για το πρώτο ματς στο νέο γήπεδο, είπε: «Ήταν ένα σπουδαίο event, το πρώτο ματς εδώ. Εκπληκτικό. 12.000 άτομα για εμάς εδώ. Όλα ήταν τέλεια, οι παίκτες μου δεν το παράτησαν. Παίξαμε μπάσκετ, αλλά κάναμε και λάθη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς